Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Värmland bygger hyresrätter

08 april 2024 Med planerad inflyttning i mars 2025 bygger HSB Värmland just nu 72 hyreslägenheter i HSB Lokstallet i Haga, centrala Karlstad.

- Det är länge sedan HSB Värmland byggde egna hyresrätter och det känns roligt att kunna erbjuda dessa som ett komplement till våra bostadsrätter på marknaden. Haga är en populär stadsdel att bo i och vi ser fram emot att se husen fyllas om ett drygt år, säger Jessika Lundgren, vd på HSB Värmland.

Hyreslägenheterna är på 1-4 rum och kök, 33-102 kvadratmeter, och ligger centralt i Karlstad precis intill älven. Här kan du läsa mer om hyresrätterna. Anmäl gärna ditt intresse för att få löpande information om projektet!

Innergården, och parkeringsplatser i garage under mark, delas med bostadsrättsföreningen HSB brf Haga strand, som också är klart för inflyttning under våren 2025.