Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Mässa för brf i Eslöv

15 april 2024 Torsdagen den 4 april tog ett tiotal utställare plats i Medborgarhuset i Eslöv för en brf-mässa. Här fick både utställare och besökare möjlighet att fördjupa sina kunskaper och nätverka med varandra.

Det är första gången HSBs MO Södra anordnar denna typ av mässa. Förhoppningsvis blir det startskottet för ett årligen återkommande event.

- Vi ser redan mässan som en framgång, men med utvecklingspotential till att växa och bli ännu större till kommande år, säger Magnus Holmström, förvaltare på HSB Skåne.

När klockan slog 15.00 började besökarna trilla in. Här välkomnades de av glada utställare redo att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, och självklart bjöds det på lite härlig fika som gav energi till både samtal och mingel. En av utställarna på plats var Thomas Bengtsson på Sandmaster.

- Vi har ramavtal med HSB Skåne, vilket innebär att våra tjänster förmedlas genom dem. Men genom att vara här på mässan får vi möjlighet att träffa slutkunden direkt, vilket är superkul. Här får vi chansen att svara direkt på kundernas alla frågor och berätta mer om vårt hållbarhetsarbete, säger Thomas Bengtsson från Sandmaster, en av utställarna och HSB Skånes ramavtalspartners.

Under kvällen höll även några av våra medarbetare från HSB Skåne föredrag kring våra tjänster som ledde till intressanta och givande diskussioner.

Stort tack till alla besökare och utställare som gjorde brf-mässan i Eslöv möjlig!