Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fullmäktige valda ur medlemsgruppen till årets föreningsstämma

15 februari 2024 Tisdagen 13 februari hölls medlemsgruppens årsmöte i HSB Skånes bobutik i Lund. Till medlemsgruppen hör de medlemmar som inte äger en HSB-bostadsrätt.
Bild på dagordning, block, penna och tablettask.

Under mötet valdes tre personer till fullmäktige till den kommande föreningsstämman som hålls i HSB Skånes visningsstudio i Lund onsdagen den 29 maj. 

Efter avslutat möte informerades deltagarna om HSB Skånes nyproduktion och hyresrätter och hade möjlighet att ställa frågor om sådant som rör exempelvis medlemskapet, bospar eller det egna boendet. 

Det blev också en trevlig samtalsstund över en kopp kaffe och muffins innan kvällen avslutades med ett "på återseende" vid den kommande föreningsstämman.

Vill du läsa protokollet från mötet? Du hittar det här.