Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Snart öppnar ansökan för de nyrenoverade lägenheter på Forelltorget i Huddinge centrum!

25 april 2024 HSB Södertörn är glada att meddela att snart öppnar ansökan för att bo i våra nyrenoverade lägenheter på Forelltorget i Huddinge centrum!

Med ett toppenläge mitt i Huddinge centrum erbjuder Forelltorget bekvämt boende med närhet till shopping, restauranger, grönområden och utmärkta kommunikationer.

Varje lägenhet har renoverats för att uppfylla dagens standarder med fokus på bekvämlighet och stil, skapandes moderna hem där våra hyresgäster kommer trivas länge.

Som medlem och bosparare hos HSB Södertörn har du förtur till dessa lägenheter. Inflytt beräknas till september 2024, och dem förmedlas under maj och juni. 

Här hittar du all information om hyresrätterna och hur du söker dem!