Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sista chansen att flytta ditt bosparande

30 oktober 2020 HSBs bosparande byter bankpartner från Swedbank till Danske Bank. Du som bosparar i HSB behöver flytta ditt bosparande under november 2020 för att inte riskera att gå miste om dina intjänade poäng och det nya sparerbjudandet.

Flytten till Danske Bank innebär att du som bosparar får fler sparformer att välja mellan och andra mervärden. I det nya sparerbjudandet ingår 13 fonder med olika risknivå och avkastningspotential, fonder med hållbarhetstema inom klimat och vatten samt bättre ränta på bosparkontot*. Utöver detta får du även förmånliga erbjudanden på Danske Banks produkter och tjänster, så som rabatt på bolån, privatlån och billån.

Om du inte väljer att flytta ditt bosparande före årsskiftet förlorar du dina bosparpoäng, och därmed också möjligheten till förtur till HSBs hyresrätter och nyproducerade bostadsrätter över hela Sverige. Sparandet hos Swedbank omvandlas då istället till ett vanligt sparkonto.

– Jag vill uppmana alla som ännu inte har flyttat sitt bosparande att göra det så fort som möjligt. Bosparandet är en investering för framtiden, en trygghet, där du kan välja att använda dina sparade pengar som du vill. Till exempel till en framtida kontantinsats, eller till att hjälpa dina barn att flytta hemifrån, säger Charlotte Wiesner, bosparutvecklare på HSB Finansstöd.

Alla bosparare har informerats, via mejl eller brev, om flytten och hur den går till. Har du frågor eller funderingar? Läs våra frågor och svar om flytten till Danske Bank eller kontakta din regionala HSB-förening så hjälper vid dig.

Flytta ditt bosparande nu

*Kampanjränta på 0,65% till 1 april 2021, därefter 0,4%.