Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Orimligt att de boende får ta notan för Postnords besparingar

11 mars 2017 - Vi vill att regeringen ska stoppa förslaget från postlagsutredningen, som innebär att fastighetsägare tvingas finansiera installation av postboxar i flerbostadshus. Förslaget är omodernt och orimligt, menar Anders Lago som tillsammans med andra branschorganisationer idag går ut med en uppmaning till regeringen på SvD Debatt.
Foto: Tomas Oneborg

- Vi menar att tvingande regler om postboxar i alla flerbostadshus inte bara är oskäligt mot fastighetsägare och boende. Det är också meningslöst på lång sikt. Digitaliseringen är en megatrend som på gott och ont påverkar hela samhället. Postboxar kommer knappast att hjälpa Postnord att möta digitaliseringen, säger Anders Lago.

Ta del av hela artikeln på SvD