Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Restart-a-heart-day

16 oktober 2017 Idag den 16 oktober är det Restart-a-heart-day i hela Europa. I samband med detta vill HSB påminna om det medlemserbjudande som förhandlats fram tillsammans med vår samarbetspartner Cardio Life.
Bild på hjärtstartare

Det europeiska rådet för hjärt- och lungräddning HLR (European resuscitation council) initierar för andra året i rad en europeisk hjärtstopps-dag. Syftet är att öka medvetenheten om de ca 275 000 hjärtstopp som inträffar varje år I Europa. Restart a heart day vill öka medvetenheten och kunskapen om plötsligt hjärtstopp.

I Sverige rapporteras det varje år om fler än 5000 hjärtstopp och dessvärre endast 11 % överlever. Om däremot HLR påbörjas tidigt och en hjärtstartare finns tillgänglig kan uppemot 70 % överleva!

Erbjudandet om 20 procent rabatt på kurser i HLR och hjärtstartare vänder sig både till dig som medlem och HSBs bostadsrättsföreningar i hela landet.

Fler erbjudanden till dig som medlem i HSB hittar du här.

Cardio Life - Hjärstartare och kurser inom hjärt-lungräddning

Avtalet omfattar hjärtstartare och kurser inom hjärt-lungräddning till rabatterat pris.
Kurserna i Hjärt- lungräddning och Första hjälpen utförs av mycket erfarna instruktörer.

Utbudet sträcker sig från grundutbildning i Första hjälpen till fördjupning i Hjärt- lungräddning samt Instruktörskurser.

Medlemmar erbjuds 20 procent rabatt på hela sortimentet i webshopen.

För att få rabatten använd rabattkoden HSB20 i kassan.