Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Verkstad i styrelsearbetet

01 augusti 2018 Nu kan du få mer verkstad i styrelsearbetet. Erik Fällmer, styrelseledamot i HSB Södra Norrland, har sju bra tips på hur du skapar effektiva mötesrutiner.

Med rätt rutiner går styrelsearbetet både fortare och blir mer effektivt. Erik Fällmer, HSB Södra Norrland arbetar med fokus på verkstad i styrelsearbetet.

Grunden är att ni diskuterar i styrelsen om varför ni är där. Tips nummer två är att skapa delaktighet bland medlemmarna. En annan tumregel är att redan i början av styrelseåret göra upp hur ni ska lägga upp arbetet som kommer. Att vara noga med mötesformerna, lägga lite tid för att spara tid och engagera fler är ytterligare tips. Och så ska ni inte glömma bort att ha trevligt tillsammans före, under och efter styrelsemötet. Sist, men inte minst, ta hjälp av vår medlemsförmån HSB-ledamoten.

Denna text är hämtat från HSB Uppdraget #2 2018.

Vet du att du kan läsa tidningen digitalt och även teckna en digital prenumeration: