Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Riksförbund rekryterar pressekreterare från Unionen

12 januari 2023

HSB Riksförbund anställer Kawa Zolfagary som ny pressekreterare. Han kommer närmast från Unionen, där han verkat i samma roll.

Kawa Zolfagary har arbetat med press och kommunikation på flera medlemsburna organisationer och även i rollen som pr-konsult på landets främsta byråer. Hans breda erfarenheter inkluderar dessutom teaterpjäser och författande av böcker.

- Det råder ingen tvekan om att HSB är landets viktigaste aktör på bostadsmarknaden. Jag är hedrad över att få bidra till att stärka deras redan utmärkta kommunikation i rollen som pressekreterare, säger Kawa Zolfagary.

Med 670 000 medlemmar, 4 000 bostadsrättsföreningar och totalt en miljon boende är HSB Sveriges ledande boendeaktör. Den mediala närvaron ska återspegla verksamheten och det viktiga arbete som HSB utför.

- Kawa Zolfagary har en dokumenterat vass penna och en imponerande bred erfarenhet från kommunikationsbranschen. Han tar även med sig en kreativ ådra som vi ser fram emot att använda i vår kommunikation framåt, säger André Johansson, marknads- och kommunikationschef HSB Riksförbund.

Kawa Zolfagary börjar anställningen som pressekreterare på HSB Riksförbund den 11 januari 2023. Han kommer att ingå i avdelningen Kommunikation och opinion på HSB Riksförbund.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

nyanställer
HSB