Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB firar 100 år med utställningstrailer 15-16 april

12 april 2023

I år fyller HSB 100 år. För att fira det åker HSB på en turné i hela Sverige. Helgen den 15-16 april kommer utställningstrailern till Bauhaus Svågertorp i Malmö.

Här kan besökarna upptäcka HSBs historia samt ta del av innovationer och samhällsengagemang som formar Sverige. Det finns möjlighet att se hur framtidens boende kommer att se ut, samt med hjälp av VR se hur ett kök såg ut 1923 när HSB bildades. Dessutom arrangeras det bland annat tävlingar och pysselhörna för barnen.

– Vi har tagit fram ett virtuellt kök som ser precis ut som köken gjorde för 100 år sen. Detta kan besökarna uppleva med hjälp av VR-utrustningen som finns i vår trailer. Det vore väldigt fint ifall någon som själv vuxit upp i ett sådant kök skulle prova och se hur väl vi har lyckats, säger Karin Andersson, projektsamordnare på HSB Malmö.

Trailern innehåller dessutom en utställning från HSB Living Lab där man forskar i hur framtidens boende kan fungera och se ut.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 53 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

Taggar

medlemskapet
nyproduktion
hyresrätt
förvaltning
bostadsrätt