Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Södertälje fortsätter att utöka sitt hyresbestånd

28 april 2023

Strax före helgen blev det klart att HSB Södertälje köper ytterligare fastigheter. Det handlar om Tången 7 ,8 ,9 och 12 som totalt inrymmer 66 hyresrätter och 3 lokaler.

Fastigheterna Tången 7, 8, 9 och 12 är belägna på Holmfastvägen/ Täppgatan i centrala Södertälje. I området, som är ett eftertraktat bostadsområde äger HSB Södertäljes sedan tidigare tre hyresfastigheter och här finns även flera HSB bostadsrättsföreningar.

– Det känns jättekul att vi kan fortsätta att utöka vårt hyresbestånd vilket är ett av våra långsiktiga mål för att kunna erbjuda våra bosparande medlemmar fler hyresrätter. Särskilt ett år som detta när vi firar att HSB funnits i 100 år, säger Cecilia Högberg vd för HSB Södertälje.

HSB Södertälje tog över fastigheterna den 28 april.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 677 000 medlemmar
  • ca 4 100 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 24 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

HSB Södertälje