Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bodil Hansson börjar på HSB

17 maj 2023

Efter sommaren kommer Bodil Hansson att börja jobba med förenings- och medlemsutveckling på HSB.

Bodil är redan idag HSB-ledamot i ett antal bostadsrättsföreningar och med sin bakgrund som ombudsman och erfarenhet av styrelsearbete och mötesteknik är Bodil som klippt och skuren för rollen.

– Vi vill ständigt utveckla vårt medlemskap för att skapa nytta för våra medlemmar och bosparare. I Bodil har vi hittat en person som kan stärka HSBs roll i samhället och samtidigt bidra med sin breda erfarenhet och starka personlighet, säger Tina Enheim.

HSB deltar i samhällsdebatten och vill bidra till samhällsutveckling på ett positivt sätt.

– Bodil har stor kunskap och insikt i samhällsfrågor. Hon har en förmåga att se helheten och föra en konstruktiv och relevant dialog och argumentation. Jag uppfattar Bodil som ödmjuk, kompetent och driven. Bodil kommer att vara en fantastisk resurs för HSB och våra medlemmar, säger Tina Enheim.

– Att få jobba i en medlemsägd organisation och tillsammans med medlemmarna utveckla det goda boendet, känns roligt och stimulerande. Styrelsearbetet i bostadsrättsföreningarna bygger på medlemmars engagemang och alla timmar med ideellt arbete är imponerande. Jag hoppas med min bakgrund kunna vara en resurs i det arbetet, säger Bodil Hansson.

– Jag ser framemot att arbeta tillsammans med Bodil och är väldigt glad att hon valt att börja jobba hos oss på HSB, avslutar Tina Enheim.

Kontakt:
Tina Enheim, tel. 010-303 23 88, 070-244 93 49
Bodil Hansson, tel. 070-224 97 04

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

HSB Södra Norrland