Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Norr fortsätter satsa i Boden

28 juni 2023

HSB Norr förvärvar mark i centrala Boden med ambition att bygga nya bostäder. Det är en detaljplanerad mark och planen är att bygga en bostadsrättsförening med cirka 40 lägenheter.

Kvarteret Enen 1 är Bodens bästa läge för bostäder och är beläget i centrum och dessutom med sjöutsikt. Preliminär säljstart är 2024.

- För oss på HSB Norr så känns det väldigt roligt att få möjlighet att bidra till Bodens positiva tillväxtresa genom att bygga bra och hållbara bostäder i Bodens bästa läge till våra medlemmar och bosparare, säger Mattias Lundström, vd HSB Norr.

  Bodens kommunalråd Claes Nordmark (S) ser fram emot satsningen och samarbetet med HSB Norr.

  - Det är glädjande att HSB Norr satsar på kvarteret Enen. Vi står inför en historiskt stor inflyttning till Boden och behöver därför många nya bostäder. Vi välkomnar HSB Norrs satsning med öppna armar, säger han.

  HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

  HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

  HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

  Taggar

  HSB Norr