Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB erbjuder hyrköp i Sigtuna

30 juni 2023

Köparna avvaktar fortsatt på en osäker bostadsmarknad. Nu erbjuder HSB Stockholm hyrköp, när osålda bostadsrätter hyrs ut i den nya bostadsrättsföreningen Silverskatten i Sigtuna.

– Vi vet att det finns ett stort intresse för Silverskatten och den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar, men många köpare avvaktar på en osäker bostadsmarknad. Genom att erbjuda en hyrköps-lösning hoppas vi kunna attrahera både tidigare anmälda och nya bosparare och intressenter, säger Anders Joachimsson, affärsområdeschef HSB Stockholm.

Cirka 25 lägenheter beräknas vara osålda när Silverskatten står färdig för inflyttning i sommar. Intresserade erbjuds tidsbegränsade hyresavtal i maximalt fyra år, med möjlighet att när som helst under hyrestiden köpa bostadsrätten till insats enligt ekonomisk plan. Hyresnivåerna kommer att ligga i nivå med bruksvärdeshyran i området.

– Det här är ett ypperligt tillfälle att prova att bo i området, och samtidigt invänta en stabilare bostadsmarknad, säger Anders Joachimsson.

OM HSB STOCKHOLM
I snart 100 år har vi byggt nya hem att trivas i. Sedan starten 1923 har vi vuxit till drygt 182 000 medlemmar, 56 000 bosparare, över 580 bostadsrättsföreningar och 4 000 hyresrätter. HSB Stockholm bygger, förvaltar och arbetar aktivt för att skapa ett gott boende åt våra medlemmar. Vi finns i 20 kommuner i Stockholms län: Danderyd, Ekerö, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Upplands Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Taggar

HSB
HSB Stockholm
Nyproduktion
Bostadsrättsförening
Bospar och medlemskap
HSB Bostad
Företagsnyheter