Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

En helg på slottet – det är dags för HSB Skånes seniorkollo

16 augusti 2023

Helgen 18-20 augusti är det dags för seniorkollo på Bäckaskog slott utanför Kristianstad. Det blir den tolfte gången som HSB Skåne bjuder in sina seniora medlemmar till en avkopplande helg med möjlighet att skapa nya bekantskaper.

HSB Skåne har en tradition av att satsa på aktiviteter för sina medlemmar. Några av dessa aktiviteter har särskilt fokus på den seniora medlemmen, där kollot på Bäckaskog slott är en av dem. När kollot slår upp portarna för året och deltagarna hälsas välkomna, fredagen den 18 augusti, utlovas en festlig helg som firas med pompa och ståt.

- Seniorkollot ger deltagarna möjlighet att skapa nya bekantskaper som sträcker sig vidare efter helgens slut och för många blir det också kära återseenden av deltagare från tidigare arrangemang. Redan när HSB grundades för 100 år sedan var det sociala engagemanget stort och än idag lever vi våra traditioner där seniorkollot är ett exempel, säger Malin Bengtsson, kommunikationschef på HSB Skåne.

Till seniorkollot på Bäckaskog slott kommer deltagare, både ensamma och i par, från hela HSB Skånes verksamhetsområde.

Pressinbjudan:

Vill du komma och besöka seniorkollot och prata med deltagare? Hör av dig till HSB Skånes kommunikationschef Malin Bengtsson för att få kontakt med personer på plats.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

hsb skåne

Länkar