Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Gårdsfest för HSBs nya bostadsområde i Berga Park samt invigning av tre skulpturer skapade av Mats Åberg.

04 september 2023

Nu är HSB nyaste bostadsområde i Linköping inflyttat och klart! Kvarteret består av tre fastigheter, två bostadsrättsföreningar och en hyresfastighet, som omsluter en gemensam innegård. Totalt finns här 153 nybyggda HSB bostäder!

På den vackra innegården finns grillplats, pulkabacke och en härlig lekplats för grannskapets barn. Till lekplatsen har skulptören, Mats Åberg, skapat tre konstverk i brons föreställande en groda, en snigel och en sköldpadda.

Torsdagen den 7 september klockan 17.30 bjuds alla boende till gårdsfest på innegården. Det blir korvgrillning och aktiviteter för stora och små. HSB Östergötlands styrelseordförande Mariethe Larsson och HSB Östergötlands VD Anders Stjärnberg kommer att tala och i samband med detta inviger vi de nya konstverken.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.