Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Gårdsfest för HSB brf Cyklisten och invigning av nytt konstverk skapat av motorsågsskulptören Stefan Karlsson.

04 september 2023

Nu är HSB bostadsrättsförening Cyklisten i Motala inflyttad och klar. Föreningen består av 42 rad-och parhus med carport och egen tomt. Till föreningen hör en gemensamhetslokal samt en lekplats. Till lekplatsen har motorsågsskulptören, Stefan Karlsson, SK Måleri & Skulptering, skapat ett barnvänligt konstverk i trä.

Onsdagen den 6 september klockan 17.30 bjuds alla boende till gårdsfest. Det blir korvgrillning och aktiviteter för stora och små. I samband med detta inviger vi det nya fina konstverket. Stefan Karlsson kommer att delta och berättar om sitt verk ”Tomtestubben”.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.