Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen på sommarkollo – nu öppnar anmälan

16 februari 2024

Lördagen den 17 februari öppnar anmälan till årets sommarkollo. Till HSB Skånes kollofastighet vid havet i Magnarp välkomnas barn i åldern 9-12 år för en härlig kollovistelse.

Under sammanlagt tre veckor kommer 24 barn per vecka att skapa härliga sommarminnen och träffa nya kompisar. Fastigheten där kollot arrangeras ägs av HSB Skåne och ligger ett stenkast från havet i Magnarp. Här erbjuds barnen en unik sommarvistelse helt med fokus på att umgås och ha kul.

Kollot innebär mycket uteaktiviteter så som bad, minihajk och korvgrillning men också myskväll och avslutningsdisco med möjlighet att uppträda. Barnen kommer även att erbjudas pyssel och bollspel, allt fritt att välja utifrån tycke och smak. Kollokocken lagar god mat och ledarna ser till att alla barn blir uppmärksammade. Under kollot får barnen utmana sig själv och det skapas många glada minnen för livet.

- Vi ser fram emot att ge barnen en fin start på sommarlovet och hälsar dem välkomna till ännu ett kollo fyllt med rörelse, skratt och gemenskap, säger Anne Siivola, bosocial chef på HSB Skåne.

De som anmäler sina barn kan välja på veckorna 25-27. För att ge alla barn möjlighet att uppleva en härlig kollovistelse är kollot kostnadsfritt i år. Barn mellan 9 och 12 år (födda 2012-2015) som är medlemmar eller bor i hyresrätter eller bostadsrätter inom verksamhetsområdet för HSB Skåne, HSB Malmö, HSB Landskrona och HSB Nordvästra Skåne är välkomna att anmälas till kollot. Genom ett större samarbete kommer dessutom ett flertal bostadsbolag att kunna erbjuda platser till sina hyresgäster på HSB Skånes sommarkollo denna sommar.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

hsb skåne