Felanmälan

Felanmälan- telefon 046 210 85 00

Är det problem med maskinerna i tvättstugan, hissar som inte går, ytterdörrar som inte går att stänga, vattenläckage, strömmen som gått mm Ring Felanmälan. Du når Felanmälan - jouren på telefon 046/ 210 85 00. De nås dygnet runt.

Om strömmen har gått i lägenheten – kolla först Dina egna proppar/säkringar så det inte är där anledningen till strömavbrottet finns. Skulle det vara Din-Dina egna proppar som gått och jouren rycker ut kommer Du att få betala den faktiska utryckningskostnaden. Har Du stopp i lägenhetens avlopp så får Du rensa det själv – det ingår inte i föreningens ansvar. Behöver Du hjälp med rensningen kan Du få det. Men då kommer Du att få betala den kostnaden.  Anmäl det i så fall till jouren så hjälper dom Dig. Du får en faktura i efterhand. OBS! Vår förvaltare Magnus Sjöberg och vår vaktmästare/fastighetsskötare Mikael Lanner Ekstrand TAR INTE EMOT NÅGRA FELANMÄLNINGAR. ALLA felanmälningar- akuta som inte aktuta, stora som små SKA ALLTID ANMÄLAS TILL FELANMÄLAN. 

Vid ALLA typer av fel i lägenheten, tvättstugan, entrédörren till trappan, hissarna, ytterbelysningen mm RING INTE FÖRVALTAREN utan RING FELANMÄLAN TEL. 046 - 210 85 00 som har öppet dygnet runt.