Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Brf-hemsidan gör din förening mer tillgänglig

Har du funderat över att skapa en hemsida till din bostadsrättsförening? Nu är det enklare än någonsin!
brf-hemsida

Vi erbjuder alla våra HSB-bostadsrättsföreningar en egen hemsida. Med ett användarvänligt, webbaserat verktyg kan du administera din hemsida var du än befinner dig. Du får utbildning i verktyget när du startar upp din hemsida och support av oss på HSB om du stöter på problem eller har frågor. Att ha en trevlig hemsida med information om föreningen skapar ett stort mervärde, inte minst för utomstående intressenter såsom köpare och banker.

Har ni administrativ- och/eller teknisk förvaltning via oss är det helt kostnadsfritt med brf-hemsida. Utan förvaltningsavtal betalar du endast en mindre summa halvårsvis.

När du blir redaktör för en ny brf-hemsida ingår det i uppstarten av sidan en genomgång av systemet utan kostnad. Önskar du ytterligare hjälp efter det, eller om du blir ny redaktör för en befintlig sida så hjälper vi dig gärna mot timdebitering.

Gör som så många andra HSB-bostadsrättsföreningar – skaffa en hemsida via oss.

Är du nyfiken på hur en sådan hemsida kan se ut? Kika in i vårt brf-sök och se vilka andra föreningar som redan skaffat sig en hemsida.

Är du intresserad av brf-hemsida?

Kontakta vår kommunikationsavdelning via e-post eller telefon 046-210 84 00. Alternativt fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast!

Vi erbjuder brf-hemsida till bostadsrättsföreningar på orterna Bromölla, Eslöv, Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Kävlinge, Lund, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Tomelilla, Ystad och Östra Göinge.

Anmäl ditt intresse för brf-hemsida här!