Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Din bostadsrättsförening har allt att vinna på medlemskap i HSB

Medlemskapet för din bostadsrättsförening ger trygghet och gediget stöd i det löpande arbetet för styrelse och medlemmar.

Detta får din bostadsrättsförening som medlem i HSB:

Med medlemskapet kommer dessutom den viktigaste fördelen, den erfarne HSB-ledamoten som är ett stöd i styrelsearbetet. HSB har ett omfattande utbildningspaket och sakkunnig rådgivning som är skräddarsydd för ert arbete. Utöver det får ni dessutom tidningen HSB Uppdraget och kan utnyttja de många samarbetsavtal som HSB förhandlat fram med utvalda leverantörer. Listan kan göras lång, ni har allt att vinna på medlemskapet!

Ett medlemskap i HSB ger föreningens styrelse och bostadsrättshavare många fördelar. Genom stöd och vägledning i frågor som rör lagstiftning, föreningskunskap och förvaltning får din förening alla verktyg för ett tryggt och bra boende. Efter snart 100 år i branschen kan vi garantera hög kvalitet på våra tjänster, kunskap och service.

Kostnadsfri introduktion av bosociala tjänster

Kostnadsfria baskurser (7 olika)

Gäller HSB-brf med ekonomisk förvaltning.

Är din bostadsrättsförening intresserad av ett medlemskap hos HSB Skåne?

Varmt välkommen att kontakta oss via mejl till kundtjanst-skane@hsb.se.