Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar

Om ni är medlemmar i HSB eller inte spelar ingen roll, HSBs fastighetsförvaltning finns alltid nära bland annat i Lund, Eslöv, Hässleholm, Kristianstad och Ystad. Vi kan erbjuda er förvaltningstjänster med en kompetens som är unik i Sverige.

För en enklare vardag

Vi har välutbildad personal som kan hantera de flesta av de behov som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har. Vårt erbjudande sträcker sig från ekonomisk förvaltning till fastighetsskötsel till teknisk förvaltning och olika specialisttjänster för bostadsrättsföreningar. Vi har även fastighetsförvaltare som är ett stöd i den löpande förvaltningen av er fastighet. Det är en klok investering för säkerhet, trivsel och er fastighets framtida värde. Vi är på plats, där det behövs när det behövs för att underlätta just er vardag.

Hantering av alla era ärenden i Mitt HSB

I inloggat läge i Mitt HSB kan ni följa alla era ärenden som rör både fastigheten och medlemskapet på ett enkelt sätt. Det skapar en mer effektiv styrelse, nöjdare medlemmar och en fastighet vars värde aldrig slutar att växa.

Vad vill din bostadsrättsförening ha hjälp med?

Teknisk förvaltning

Behöver du hjälp med driften och underhållet i din bostadsrättsförening eller fastighet? Välkommen till oss, vi kan hjälpa dig med allt från förvaltartjänst till  utemiljön och hantverkstjänster.

Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning av bostadsrätter och fastigheter med tjänster så som budget, bokslut, avisering, kredithantering, löpande bokföring och mycket mer. Välkommen in och se vad vi kan hjälpa dig med!

Fastighetsförvaltare

Få kontroll över fastigheten och få samtidigt mer tid över för annat. Med en förvaltare får du stöd i den löpande förvaltningen. Oavsett fastighetens storlek så tittar vi tillsammans på vilka behov du har. Och oavsett om det är problem eller möjligheter du står inför så är du inte ensam, vi löser det tillsammans! 

Specialisttjänster

Med våra specialisttjänster kan vi erbjuda dig professionell hjälp inom projektledning, bostadsrättsjuridik, underhålls- och investeringsplan, energitjänster, fuktskadeutredningar, SBA och mycket mer.

Juridik

Vi erbjuder specialister inom bostadsrättsjuridik. Med uppdrag över hela Skåne tar våra jurister hand om allehanda ärenden som bostadsrättsföreningar kan ställas inför. Ibland kan det handla om rådgivning för styrelsen och andra gånger om att företräda bostadsrättsföreningen i hyresnämnden. 

Bosocial avdelning

Bosociala tjänster

Störningar, sociala problem och betalningssvårigheter? Det är sällan det finns bostadsområden som är helt problemfria. Störande grannar och sociala problem hos boende kan vara svåra, känsliga och tidsödande att hantera för styrelsen och föreningen. Vi finns här för dig och hjälper till – där det behövs, när det behövs

HSB Skåne är en av fyra regionala HSB-föreningar i Skåne. Du kan träffa oss på våra lokala kontor i och runt orterna Lund, Ystad, Eslöv, Hässleholm och Kristianstad. 

HSB Skåne är verksamma i totalt 17 kommuner: Lund, Kristianstad, Ystad, Hässleholm, Eslöv, Bromölla, Hörby, Höör, Kävlinge, Osby, Perstorp, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Tomelilla och Östra Göinge.