Portinformation oktober

10 oktober 2023 Uppmaning från styrelsen Ett enkelt sätt att minska risken för vattenskada är att ha rätt skydd under kyl-frys och diskmaskin. Vi i styrelsen uppmanar alla att kontrollera att kyl- och frys samt diskmaskin har läckages skydd under för att undvika vattenskador. Om man inte har skydd så uppmanar vi att detta inköps - en kostnad runt 200 kr/st.

Cykelrensning - oktober
Nu i oktober börjas resningen av cykelrummen. Avisering kommer att sättas upp ca 2 veckor före rensning i trapphusen. Cykelrensning hanteras av Christer (Fastighetsskötare) som kommer att hänga/lägga gula band på anslagstavlan (i en plastficka) i varje port och i cykelrummen. Dessa gula band ska man märka sin cykel med om den ska vara kvar. Alla cyklar som inte är märkta plockas bort och förvaras i 6 månader. Se nedan vilket datum rensningen börjar på din väg:
• Nibblevägen - 25:e oktober
• Nyängsvägen - 30:e oktober

OVK - åtgärder
Franska bukten arbetar vidare med OVK. Det har varit flera lägenheter som de inte har fått tillträde till. De som inte ger tillträde kommer att debiteras.

Underhållningsarbetet/Projektering - Stambyte
Statusuppdatering stambyte: Vi håller för närvarande på med förfrågningsunderlaget och samtyckesinsamlingen där vi för närvarande fått in 225 samtycken av 253, dvs 28 lägenheter kvarstår det är därför väldigt viktigt att samtliga boende lämnar in samtyckesblanketten snarast för att undvika onödiga kostnader för föreningen. Eftersom att dessa processer forfarande pågår finns det inget datum än för när stambytet kan starta.

Allabfr.se

Allabrf är experter på BRF-ekonomi och hjälper föreningen med all ekonomisk hantering samt hjälper styrelsen med råd för att föreningens ekonomi ska utvecklas så bra som möjligt. Allabrf hanterar samtliga frågor från dig som medlem gällande t.ex: betalningar av medlemsavgiften, autogiron, parkeringsplatser, förrådsplatser samt medlemsregister, panter och överlåtelser.

Bredablickgruppen.se

Bredablick är vår fastighetsförvaltare. De tar hand om vår fastighets -och trädgårdsskötsel. Bredablick har en bra organisation för att hantera vårt ganska omfattande skötselbehov. De hanterar samtliga frågor från dig som medlem gällande tekniska felanmälningar.