Styrelsen informerar 21 januari 2013

Välkommen att titta på ishockey! Bosvedjans Atletklubb i samarbete med Café Charm hälsar alla välkomna till våra hockeykvällar. Vi håller till i den lilla konferenslokalen (som ligger bredvid träningslokalen). Anmälan gör du till Lars Nyman på telefon 070-671 96 25 och du lämnar 20 kr som går till att ordna fika. Matchdatum och mer information finns på Atletklubbens hemsida http://bosvedjansatletklubb.se

Dags att lämna in motioner

Vill du vara med och påverka? Har du en idé som du tycker att föreningen borde förverkliga? Skriv en motion till årsstämman. Då får alla andra medlemmar också chansen att titta på ditt förslag. Motionen ska vara underskriven och inlämnad till förvaltningskontoret senast 28 februari.

Förslag till valberedningen

Känner du någon som skulle vara lämplig att arbeta i styrelsen eller i fritidskommittén? Eller kanske du själv kan tänka dig att engagera dig i vår förening? Lämna ditt/dina förslag till förvaltningskontoret snarast möjligt. Kontoret ser till så att förslagen vidarebefordras till valberedningen. På anslags-tavlan i trapphuset kan du se vilka som ingår i valberedningen samt kontaktuppgift.

Årsstämma

Är planerad till 29 maj, kl 19.00 i matsalen Bosvedjeskolan.

Energigruppen

Energigruppens arbete fortskrider enligt plan och första delen av utredningen är genomförd. Styrelsen har beslutat att slutföra del 2 av projektet. När detta arbeta är slutfört har styrelsen ett bra underlag för beslut för om/hur vi går vidare i arbetet att få ned dagens kostnader på fjärrvärmesidan.

Fastighetsförsäkringen - Nytt bolag

Styrelsen har tecknat fastighetsförsäkringen hos If.

Matavfallssorteringen

Den första mätningen är genomförd och omfattar tidsperioden juni-december. Under denna tid har föreningens avfallsmängd minskat med 25% - detta tack vare er som sorterar matavfallet. Ni som sorterat matavfall har bidragit till att föreningen under den här tiden minskat kostnaderna med 173 249:-

Om alla sorterar matavfall, och dessutom sorterar övriga sopor på ett korrekt sätt, skulle föreningen kunna spara ännu mer pengar.

Kärlen i soprummen

Är ett kärl fullt… så får vi gå några extra steg och lägga soporna i ett annat kärl. Självklart, eller hur!?!

Julgransplundringen

Arrangemanget lockade många barn och vuxna, men många fler hade velat komma. Fritidskommittén har därför beslutat att kommande år kommer de att genomföra 2 julgransplundringar, preliminärt 11 och 12 januari 2014.

Motorvärmarsladden

Lämna inte motorvärmarsladden kvar i motorvärmaruttaget när du åker. Olycksrisk!

Felanmälan efter kontorstid

Felanmälan görs på 10 01 70, efter kontorstid kopplas samtalet till en växel. Du får då några knappvalsalternativ men om du inte gör något utan väntar, kopplas samtalet vidare till telefonist.

Vi påminner om bostadsrättstillägget

Du behöver inte teckna något bostadsrättstillägg i din hemförsäkring. Detta är tecknat för samtliga medlemmar via den fastighetsförsäkring som föreningen tecknat hos If Försäkring.

Trafik på gårdarna

I den enkät som genomfördes framkom synpunkter på trafiken inne på gårdarna. Det vi från styrelsen kan göra är att ge bevakningsbolaget i uppgift att göra fler ronderingar, vilket i sin tur naturligtvis ger föreningen en högre kostnad. Men även med fler ronderingar så kan bevakningsbolaget inte vara på alla gårdar hela tiden. Var och en måste ta ett eget ansvar och endast köra in på gården för att lasta/lossa, att inte parkera inne på gården osv.