Styrelsen informerar 29 maj 2013

Årsstämman 29 maj På årets stämma deltog 79 röstberättigade medlemmar. Förutom sedvanliga årsstämmopunkter behandlade stämman två övriga beslutspunkter, beslut om nya stadgar och utdelning av årsstämmoprotokoll. Stämman röstade "Ja" till förslaget om nya stadgar. Stämman röstade "Ja" till styrelsens förslag om val av ordförande (utses av styrelsen på det konstituerande sammanträdet). Stämman röstade "Nej" till utdelning av årsstämmoprotokoll.

För att anta nya stadgar krävs beslut på två på varandra följande stämmor. Beslut nr två tas på kommande stämma (extrastämmai höst eller ordinarie stämma nästa år).

För dig som är intresserad kommer årsstämmoprotokollet att finnas tillgängligt (inom 3 v från stämman) på förvaltningskontoret. Vi publicerar också protokollet på föreningens hemsida.

Stämman beslutade också att valberedningen fortsättningsvis (i sitt förslag till arvoden) redovisar verksamhetsårets arvoden. Detta för att medlemmarna ska ha något att relatera till vid nytt beslut.

Balkongerna

Innan du påbörjar egen montering av t ex solskydd på balkongen. Tänk på att "åverkan på betongplatta, aluminiumpartier, stålkonstruktion och brandväggar föranleder att Ryds avsäger sig all garanti i anslutning till det egna montaget".

Ovanstående information finns också i det informationsblad du fick i samband med balkongens färdigsställande.

Trapphusets fönster och port

Hur varmt det än blir i sommar ska trapphusets fönster och entréport hållas stängda.

Grillning

Kom ihåg att det av brandsäkerhetsskäl inte är tillåtet att grilla på balkongen eller uteplatsen. Använd dig av de grillplatser som finns på varje gård. Om du använder egen grill, ställ den på behörigt avstånd från brandfarligt material och så att du "stör" dina grannar så lite som möjligt.

Solariet

Nytt är beställt med beräknad leverans 12 juni.

"Kattlandgångar"

Det är inte tillåtet att montera kattlandgångar mot fasad/fönster. Du som har satt upp en sådan landgång för att din katt ska kunna ta sig in/ut på egen hand tar naturligtvis bort den snarast möjligt.

Avslutningsvis

ber vi att få önska er alla en riktigt härlig sommar!