Styrelsen informerar 26 februari 2013

Intresserad av att sommarjobba i föreningen? Föreningen söker 6 ungdomar som vill sommarjobba under 4 veckor i sommar. Period 1 v 25-28 och period 2 v 29-32 (3 ungdomar/period) Du kommer att arbeta tillsammans med ordinarie personal och hjälpa till med diverse sysslor som målning, ogräsrensning, källarrensning m.m. Vilka kan söka? - du ska vara 15-19 år - du ska vara boende (folkbokförd) i föreningen Du som är intresserad lämnar din ansökan/CV till förvaltningskontoret senast fredag 3 maj.

Du har väl hemförsäkring!

Saknar du hemförsäkring kan en brand, vattenskada eller ett inbrott bli en ekonomisk katastrof. Du får ingen ersättning för förlorat lösöre och får själv stå för eventuella skadeståndskostnader etc.

Bostadsrättstillägg är tecknat för alla

Som bostadsrättsinnehavare har du ett ansvar för delar i lägenheten som ofta är kostsamma att ersätta vid skada. Statistiskt saknar 20-25% av medlemmarna i en förening bostadsrättstillägget. Med den kunskapen och erfarenheterna från de föreningar som råkat ut för stora skador, beslutade styrelsen för ett antal år sedan att teckna ett kollektivt bostadsrättstillägg.

Föreningen har f.n. sin fastighetsförsäkring (inkl kollektivt bostadsrättstillägg) hos If Försäkringar. Det betyder att du inte nödvändigtvis behöver detta tillägg i din hemförsäkring.

Men...

Om du väljer att teckna din hemförsäkring utan bostadsrättstillägg kan det vid skada innebära att du får betala två självrisker. Detta för att, beroende på typ av skada, vissa delar av skadan går på din hemförsäkringen och andra delar på bostadsrättstillägget.

Har du tecknat din hemförsäkring i samma bolag som föreningen, If Försäkringar, får du inte två självrisker.

Parkering

Nyttjar du en s.k fri parkering/gästparkering och blir sjuk så att du inte kan flytta på bilen efter 24 timmar? Kontakta förvaltare Henrik Bufvers.

Infraröd bastu

Installeras under vecka 11. Du har tillgång till den när du bokar tid i bastun. Bastun, inklusive den infraröda, är reserverad för damer ojämna datum, herrar jämna datum och söndagar är reserverade för familjer.

Informationsmöte - Bergvärmelagring i Brf Bosvedjan

Måndag 11 mars kl 13.00 och kl 19.00 i Festlokalen, Träffpunkten

Vi lämnar information kring det energiprojekt (bergvärmelagring) som pågår i föreningen. Vi bjuder på kaffe.

Varmt välkommen!

Styrelsen
Brf Bosvedjan