Styrelsen informerar 10 juni

SOMMAR-GRILLTIDER
Sommar är lika med grilltider och vi påminner om att du inte får grilla på din uteplats eller balkong. Ställ din grill på säkert avstånd från brännbart material ( t ex staket, fasad etc ).

Inom området finns gemensamma grillplatser som du självklart får nyttja. Tänk på att ( om du tänker ha lite "extra festligt") informerar dina grannar så att du undviker onödiga konflikter.

När du grillat klart, se till att glöden är släckt och att det inte ligger skräp och matrester kvar som drar till sig skadedjur.

Vi önskar er alla en god, härlig och säker grillsommar!

UTEPLATSER-BALKONGER-PARABOL
Kontakta förvaltningskontoret i god tid innan du påbörjar någon åtgärd på altan/balkong/montering av parabol. Du måste ha ett skriftligt godkännade innan du få påbörja arbetet.
Om du inte följer de riktlinjer som föreningen har eller inte har något skriftligt godkännade på det utförda arbetet, finns risken att du får riva det du har byggt.

TVÄTTSTUGOR
Med jämna mellanrum kontaktas styrelsen angående våra tvättstugor och med anledning av detta påminner vi om att;

Du som använder tvättstugan måste se till så att den är städad när du avslutar/lämnar tvättstugan.

Det är inte tillåtet att tvätta mattor i de maskiner som finns i tvättstugorna. Mattorna tvättar du i vår grovtvättstuga, som du bokar på förvaltningskontoret.