Styrelsen informerar 19 sep

HOCKEYKVÄLLAR
Hockeykvällarna startar i september och alla som är intresserade att titta på hockey ( Timrå ) kan följa lagets framfart under stora delar av säsongen. Atletklubbens ambition är att visa matcherna på storbildsskärmen i lilla lokalen, dvs den lokal som ligger mellan gymmet och snickeriet. Läs mer på Atletklubbens hemsida www.bosvedjansatletklubb.se
Vill du se en match?
Anmäl dig till Lars Nyman tfn 070-671 96 25.

HOCKEYFEST 29 NOV TRÄFFPUNKTEN
Vi ordnar med TV-match Modo-Luleå och middag ( köttbit ) med vin/öl, kaffe, likör och kaka. Airgarden står för musiken och hela kalaset kostar endast 100 kr per person.
Anmälan till Lars Nyman på tfn 070-671 96 25 senast 20 november.
Atletklubben reserverar sig för ev förändringar.

BOSVEDJEDAGEN
Precis som alla andra år en trevlig dag med många besökare och bl a serverades vi 140 hamburgare, 120 korv m bröd ett 100-tal godispåsar fiskades upp ur fiskdammen och det fanns ett 30-tal loppisbord. Vi hade också ett lotteri där 1:a vinsten var en månadsavgift och den lyckliga vinnaren blev Karin Selin Bågevägen 83 A. Grattis !

DU VET VÄL OM ATT
...vi i föreningen har en välutrustad lokal ( Snickarboa ) som nu får en uppfrächning för att det ska bli så säkert och trevligt som möjligt för alla. För att få åtkomst till lokalen löser du ett passerkort och genomgår en kortare säkerhetsutbildning.
Henrik Bufvers tfn 10 01 70 eller Rolf Risberg tfn 57 46 07 kan berätta mer.

CYKELHJÄLMAR
Precis som tidigare år har styrelsen beslutat att bidra med 8000 kr till Momenta. I år innebär vårt bidrag att en årskurs elever på Bosvedjeskolan får rejäla och säkra cykelhjälmar.

KURS I SVEPASKTEKNIK & KNIVKURS!
Snickarboa har för avsikt att starta en kurs i svepask och en knivkurs.
Frågor/funderingar?
Besvaras av Rolf Risberg tfn 57 46 07.
Anmälan till någon/båda kurserna gör du till:
Eva Sågström tfn 070-662 23 66 eller via mail eva.sagstrom@hotmail.com

HUSVAGN-/HUSBILPARKERINGEN
Det har framkommit att denna parkering inte nyttjas på det sätt som är avsett. Styrelsen har därför tagit fram nya hyresavtal där det tydligare framgår vad som gäller för dessa platser. Vi kommer också att säga upp samtliga hyresavtal och därefter teckna nya avtal. Om detta arbete får till följd att det inte tecknas nya avtal för någon/några platser, kommer dessa platser självklart att erbjudas nästa medlem i kön.

KORRIGERINGEN AV ELDEBITERINGEN
Vi har tidigare utlovat att korrigeringen skulle ske under hösten. Tyvärr är det administrativa arbetet omfattande och korrigeringen finns inte med på höstens aviseringar. Vår förhoppning är att du ska få din justering i början av 2015.

DITT NYA "TITTÖGA"
Vrid inte på "kameran"! Fungerar inte tittögat tillfredställande kontaktar du förvaltningskontoret.

NYA DÖRRARNA
Känns det som om det är svårt att få igen dörren eller tycker du att den kärvar? Detta kan du avhjälpa genom att sopa bort grus/småstenar som ligger " i vägen ". Blir det inte bättre efter den åtgärden tar du så klart kontakt med förvaltningskontoret.

HSB PORTALEN
I HSB Portalen finner du information om ditt boende och ditt medlemskap. Har du glömt ditt lösenord till hsbportalen.se får du enkelt ett nytt genom att klicka på " glömt lösenord" och fylla i ditt personnummer. Nytt lösenord skickas då till dig via e-post, sms eller brev.