Styrelsen informerar 20 maj

ÅRSSTÄMMA 20 MAJ
På årets stämma deltog 114 boende varav 89 var röstberättigade.

Pågående arbeten
Ordförande lämnade kort redogörelse över vilka arbeten som påbörjats/kommer att startas upp under 2014 och 2015, som t ex byte av resterande fönster, målning av trapphus, byte till ledbelysning med rörelseavkänning i trapphus och källargångar, byte lägenhetsdörrar, byte av trapphusportar, renovering av trapp utanför port, uppstart av frånluftsprojektet etc. Därefter övergick mötet till de stadgeenliga punkter enl kallelsen till stämman.
Protokolljusterare
Till protokolljusterare valdes Hans Åslin och Göran Enberg.
Ny och avgående styrelseledamot
Vi hälsar Jonas Lundgren välkommen till styrelsearbetet och tackar samtidigt Anna Birberg för tiden i styrelsen.

LÄMNAT VIRKE I SNICKARBOA ?
Du som vet med dig att du har virke eller annat material i snickarboa måste hämta detta senast tisdag 27 maj. Material som ligger kvar efter detta datum kommer att kastas vid den kommande storstädningen.

TRAPPHUSENS DÖRRAR OCH FÖNSTER
Trapphusens dörrar och fönster ska hållas stängda oavsett väderlek/temperatur!

NYMÅLADE TRAPPHUS
Vi ber er vårda våra nymålade trapphus på bästa sätt så att vi får ha dem fina så länge som möjligt. Trapphusen ska vara fria från möbler, däck , barnvagnar, cyklar, skor, mattor osv. Det är inte heller tillåtet att sätta upp saker på trapphusets väggar eller på de nya lägenhetsdörrarna.

Kom ihåg att trapphuset är vår gemensamma hall!

SOMMARBLOMMOR
Du som vill plantera lite sommarblommor på gården till glädje för dig och dina grannar
( rabatter eller i urnor på gården ).

Tag kontakt med förvaltningskontoret så får du en rekvisition. Säg också till om du vill ha en urna att plantera i och jord. Ngn av fastighetsskötarna kommer då att köra ned detta till din gård.

UTEPLATSER-BALKONGER-PARABOL
Kontakta förvaltningskontoret i god tid INNAN du påbörjar någon åtgärd på altan/balkong/montering av parabol. Du ska ha ett skriftligt godkännade innan du får påbörja arbetet.
Om du inte följer de riktlinjer som föreningen har eller inte har något skriftligt godkännade på det utförda arbetet, finns risken att du får riva det du byggt.

SOMMARJOBB
6 ungdomar har fått sommarjobb i föreningen och kommer att vara ordinarie personal behjälplig med diverse sommarsysslor.

DET NYA "TITTÖGAT"
Har du fått ny dörr- vrid inte på "kameran"!
Tycker du att tittögat inte fungerar tillfredställande tar du kontakt med förvaltningskontoret.

SOMMAR
Förvaltningskontoret har semesterstängt v 30-32. Under dessa veckor tar du kontakt med HSB Mitt för att t ex hämta/lämna nycklar till hyrda lokaler etc.

Styrelsen ber att få tillönska alla boende i Brf Bosvedjan en riktigt behaglig/vilsam/härlig sommar!