Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Ridderstad

3 rok, 77 kvm

Linköping, Berga
Nyproduktion i HSB brf Ridderstad, kontakta mäklaren för visningstid i vår fina visningslägenhet!
Trivsam trerumslägenhet med stor uteplats mot gården.
Härligt u-format kök med bra arbetsytpr och förvaring. I denna lägenhet och ytterligare några utvalda inreds köket med grå luckor.

Kika mer på lägenhetsritningen och läs mer om detaljerna i säljbroschyren!

Beskrivning av bostaden

Hall

Entréhall med tåligt klinkergolv innanför dörren, längre in i hallen och i resten av lägenheten läggs ett 3-stavigt parkettgolv som är mattlackat för en skön känsla som av ett oljat golv, men med styrkan av den lackade ytan. Vitmålade golvsocklar. I hallen finns förvaring i en skjutdörrsgarderob och i den inre hallen finns ytterligare en skjutdörrsgarderob med inredning för städutrustning och som även utrustas med en smart lösning för källsortering.

Kök/vardagsrum

Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Köksinredning med vita släta luckor, luckdämpning och fullutdragslådor som standard. Genom de många fria val och tillval som erbjuds kan köket få en personlig prägel för den som önskar. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, helintegrerad diskmaskin som följer ert val av kökslucka. Induktionshäll är självklart standard och ugn och mikrovågsugn byggs in i högskåp för en bra arbetshöjd. Från vardagsrummet har man utgång till den stora uteplatsen.

Badrum

Badrummet får klinkergolv och kaklade väggar. Toalettstol, tvättställ med kommod som har två lådor med fullutdrag, eluttag i låda. Spegelskåp med belysning. Duschhörna med svängbara väggar i klarglas. Önskar man istället badkar är det möjligt att välja det. Tvättmaskin och torktumlare placeras sida vid sida med en praktisk arbetsbänk ovanför. Väggskåp med belysning och eluttag.

Sovrum

Lägenhetens stora sovrum är ca 13 kvm och har förvaring i en skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet är ca 9 kvm och har en garderob.

Övrigt

Kontrollera lägenhetsritningen för den aktuella lägenheten för detaljer. För denna lägenhet finns alternativa planlösningar. Inredningsval för lägenheten kan göras fram till stoppdatum.

Therese Somerville
Kontakt
Therese Somerville
Mäklare, Skandiamäklarna
Till salu
InflyttningPlanerat till våren 2023
GatuadressRidderstads gata 34
Lägenhetsnummer31
Antal rum3 rum och kök
Våning1
Boarea77 kvm
Pris2.375.000 kr
Avgift4.182 kr/mån

Bilder

Mer info

Kontakt

Therese Somerville

Therese Somerville Mäklare, Skandiamäklarna

Om området

Omgivning

Mitt i ett vackert grönskande område som erbjuder närhet till all tänkbar service ligger Berga Park. Vill man ut i skog och mark så ligger Vidingsjö motionscentrum och Eklandskapet i närheten. Lekparker och vackra promenadstråk finns runt knuten.

Kommunikation

Det finns vackra cykelvägar utmed Tinnerbäcken till city. Det finns även bra bussförbindelser dit.

Service

I området finns flera förskolor och skolor samt ett affärscentrum med bland annat café, mataffär, restaurang, vårdcentral och tandläkare.

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse