Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Inre hamnen

Lgh 14, 5,5 rok, 106 kvm

Inre hamnen, Norrköping
Stadsradhus i två plan i direkt anslutning till den nyanlagda kanalen! Välkommen till Inre hamnen! Här finner du ett stadsradhus om 106 kvm fördelat på 5,5 rok med dubbla balkonger mot den nya parken samt en härlig uteplats mot föreningens upphöjda och privata innergård!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd på plan 1 och här finner du även ett sovrum samt ett av två badrum. Som alltid när HSB bygger nyproduktion är inredningen vald med omsorg och med goda förvaringslösningar. Redan i detta våningsplan befinner du dig imponerande högt ovanför den nyanlagda kanal som löper längs radhusets södra fasad. Här finns även en av bostadens två balkonger, i direkt västerläge med kvällssol mot den nya parkmiljön.

På plan 2 finns ytterligare två sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter samt två allrum. Det mindre skulle kunna fungera perfekt som hemmakontor eller som ett barn/gästrum medan det större passar som ett extra vardagsrum. För den som önskar finns valet att välja bort en vägg för att skapa en ännu mer luftig ovanvåning med mer ljus och rymd mot bostadens andra balkong (se planritning). I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Det här är ett stadsradhus som passar många, oavsett skede i livet! Boka ditt radhus redan idag!
Johan Ahlén
Kontakt
Johan Ahlén
Mäklare, Länsförsäkringar fast.
Till salu
Pris5.650.000 kr
Avgift7.956 kr/mån
Antal rum5,5 rum och kök
Boarea106 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer14
GatuadressBrokikargatan

Bilder

Mer info

Kontakt

Johan Ahlén

Johan Ahlén Mäklare, Länsförsäkringar fast.

Om området

Omgivning

Vid parken och aktivitetsstråket strax utanför din nya bostad planeras en barnvänlig sandstrand. Tack vare de nya kanalerna in i området och bassängen som sänkts ned i Motala ström har du som bor här aldrig långt till en badstege. Kanske är det här och nu som du upptäcker tjusningen med vinterbad? Stadsdelsparken, sandstranden och aktivitetsstråket blir naturliga ytor för aktivitet och rörelse oavsett ålder. Här skapas möjligheter till lek, sport och picknick strax utanför ditt köksfönster. Kanske är det här du stannar till och stretchar efter joggingturen i Johannisborgs nya friluftsområde?

Kommunikation

Ca 1 km från HSB brf Inre hamnen ligger Norrköpings Resecentrum, knutpunkten för stadens tåg-, buss- och spårvagnstrafik. Du tar dig snabbt dit med kollektivtrafik eller med någon av de lånecyklar som finns inom din nya bostadsrättsförening.

Service

Med Norrköpings stadskärna inom gångavstånd har du alltid tillgång till service, shopping, och nöjen. Efter hand som Inre hamnen utvecklas kommer du upptäcka att livet blir ännu enklare. Många av de hus som byggs i området erbjuder lokaler i gatuplan för verksamheter inom restaurang, kafé, handel och service. Norrköping har ett stort utbud av förskolor och skolor, från förskoleklass upp till universitetsnivå. Inom Inre hamnens första etapp planeras för minst en förskola i närområdet.
Inspiration: utsikt från hörnhuset

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse