Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Mariehöjd 8

Lgh 4, 3 rok, 78,5 kvm

Mariehöjd, Umeå
Stor balkong i söderläge mot innergård. Trevlig köksö och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober från golv till tak.
HALL
Hallen har klinkergolv och ytterdörren är en säkerhetsdörr. Skjutdörrsgarderob från golv till tak, inredd med hylla, klädstång och städskåpsinredning.


KÖK/VARDAGSRUM
Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig köksö. Stor balkong om ca 12 kvm. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys samt ugn och mikro i högskåp. Köksinredningen kommer från Marbodal och har fullutdragslådor med dämpning som standard, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva och LED-spotlights som belysning under överskåp.


BADRUM
Badrummet får kakel och klinker samt golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn/duschvägg i glas eller badkar. Separat tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför.


SOVRUM 1
Sovrummet är 9 kvm stort och har en garderob.


SOVRUM 2
Sovrummet är 13 kvm stort och har en skjutdörrsgarderob från golv till tak, inredd med hylla, klädstång samt linnedel.
Emilie Svedberg
Kontakt
Emilie Svedberg
Mäklare, MOHV
Till salu
Pris2.850.000 kr
Avgift5.281 kr/mån
Antal rum3 rum och kök
Boarea78,5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer4
GatuadressSkärvstensgatan 42

Bilder

Mer info

Kontakt

Emilie Svedberg

Emilie Svedberg Mäklare, MOHV

Välkommen på visning

30 mars 2023 kl. 16:00 - 17:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Skärvstensgatan 48. Boka er visningstid genom att kontakta vår mäklare Emilie på Emilie.svedberg@mohv.se

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde.

Kommunikation

Busstrafik till Vasaplan i centrala Umeå tar cirka 15 minuter och har god turtäthet. Hållplatser finns på Mariehemsvägen och Istidsgatan. Resecentrum Umeå Östra ligger i direkt anslutning till sjukhuset och universitetsområdet och därmed ca sju minuter med cykel från Mariehöjd. Från resecentrum utgår busstrafik (både stads-, regionala- och flygbussar) och tågtrafik.

Service

I närområdet finns det mesta som underlättar vardagslivet. Ett par livsmedelsbutiker, frisörer, kvartersrestaurang, pizzeria, hamburgerrestaurang, apotek, kafé, fotvård, vårdcentral, bibliotek och träningsanläggningar hör till utbudet i eller nära Mariehems centrum.

Karta

Är du nyfiken på den här bostaden?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse