Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Mariehöjd 8

Lgh 5, 1 rok, 33,5 kvm

Mariehöjd, Umeå
Balkong i söderläge mot innergård!
HALL
Hallen har klinkergolv och ytterdörren är en säkerhetsdörr. Skjutdörrsgarderob från golv till tak, inredd med hylla, klädstång och städskåpsinredning.


KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong om ca 8 kvm. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt ugn under häll och mikro ovan diskmaskin. Köksinredningen kommer från Marbodal och har fullutdragslådor med dämpning som standard, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva och LED-spotlights som belysning under överskåp.


DUSCH/TVÄTT
Badrummet får kakel och klinker. Badrummet får golvstående wc, handukstork, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn/duschvägg i glas. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför.


SOVALKOV
Sovalkoven är ca 4m kvm stor och har plats för säng, sängbord eller byrå.
Emilie Svedberg
Kontakt
Emilie Svedberg
Mäklare, MOHV
Reserverad
Pris1.450.000 kr
Avgift2.587 kr/mån
Antal rum1 rum och kök
Boarea33,5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer5
GatuadressSkärvstensgatan 42

Bilder

Mer info

Kontakt

Emilie Svedberg

Emilie Svedberg Mäklare, MOHV

Välkommen på visning

30 mars 2023 kl. 16:00 - 17:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Skärvstensgatan 48. Boka er visningstid genom att kontakta vår mäklare Emilie på Emilie.svedberg@mohv.se

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde.

Kommunikation

Busstrafik till Vasaplan i centrala Umeå tar cirka 15 minuter och har god turtäthet. Hållplatser finns på Mariehemsvägen och Istidsgatan. Resecentrum Umeå Östra ligger i direkt anslutning till sjukhuset och universitetsområdet och därmed ca sju minuter med cykel från Mariehöjd. Från resecentrum utgår busstrafik (både stads-, regionala- och flygbussar) och tågtrafik.

Service

I närområdet finns det mesta som underlättar vardagslivet. Ett par livsmedelsbutiker, frisörer, kvartersrestaurang, pizzeria, hamburgerrestaurang, apotek, kafé, fotvård, vårdcentral, bibliotek och träningsanläggningar hör till utbudet i eller nära Mariehems centrum.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Pokal i tävlingen Guldhemmet

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet.