Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Mariehojd_balkong

Lgh 72, 4 rok, 95,5 kvm

Mariehöjd, Umeå
MH8, 53 - 1001
Rymlig hörnlägenhet med balkong i syd/väst med egen tvättstuga i lägenheten!

Hörnlägenhet med rymlig balkong om ca 14 kvm i söderläge! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en trevlig köksö. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, fullstor kyl och frys samt ugn under häll och mikro ovan diskmaskin. Tre sovrum varv master bedroom har en rymlig klädkammare och en egen wc/dusch i anslutning. De mindre sovrummen har två garderober vardera. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob från golv till tak i hallen som inreds med hylla, klädstång, städskåpsinredning och linnedel. Egen tvättstuga om ca 5 kvm. Tvättstugan får kakel på golv och målade väggar. Ho, separat tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet får kakel och klinker samt golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschhörn/duschvägg i glas eller badkar. Wc/dusch får kakel och klinker. Golvstående wc, tvättställ med kommod och spegelskåp/spegel med belysning. Duschvägg i glas.

bild på Robin Stegeby
Kontakt
Robin Stegeby
Mäklare, MOHV
Till salu
Pris3.895.000 kr
Avgift6.465 kr/mån
Antal rum4 rum och Kök.
Boarea95,5 kvm
Våning5
Lägenhetsnummer72
GatuadressSkärvstensgatan 46
InflyttningAugusti - September 2025

Bilder

Mer info

Kontakt

Robin Stegeby

Robin Stegeby Mäklare, MOHV

Lina Bennervall

Lina Bennervall Mäklare, MOHV

Om området

Omgivning

Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde.

Kommunikation

Busstrafik till Vasaplan i centrala Umeå tar cirka 15 minuter och har god turtäthet. Hållplatser finns på Mariehemsvägen och Istidsgatan. Resecentrum Umeå Östra ligger i direkt anslutning till sjukhuset och universitetsområdet och därmed ca sju minuter med cykel från Mariehöjd. Från resecentrum utgår busstrafik (både stads-, regionala- och flygbussar) och tågtrafik.

Service

I närområdet finns det mesta som underlättar vardagslivet. Ett par livsmedelsbutiker, frisörer, kvartersrestaurang, pizzeria, hamburgerrestaurang, apotek, kafé, fotvård, vårdcentral, bibliotek och träningsanläggningar hör till utbudet i eller nära Mariehems centrum.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse