Ekhammar 40 År

12 december 2011


Lördagen den 27 augusti vaknade vi alla upp till en strålande sommardag. Solen sken från en klarblå himmel, lyckan stod oss bi. Vi skulle ju ha en STOR fest. Alla i styrelsen, och flertal därtill, började färdigställa vår blivande festplats. Fiskdamm gjordes iordning, ballonger och girlanger hängdes upp, bord och stolar ställdes iordning, mm.
Personal till den inhyrda Hoppborgen anlände och montering av borgen påbörjades. Två ponnyhästar dök upp från Håtuna ridklubb, till glädje för de mindre festfolken.
Strax före klockan kl 14.00 började det strömma till med festfolk och platserna började bli besatta.
kl 14.05 hälsade Leif och de övriga i styrelsen alla VÄLKOMNA och festen började. Först upp var ett av våra kommunalråd, Yvonne Stein, som höll ett "öppningstal" och fick besvara några frågor. Sedan fick vi se en JÄTTEBRA Chilensk dansgrupp (barn- och ungdomsgrupp) som drog ned stora applåder. Nästa till mikrofonen var en av våra medlemmar som utan stöd av musik väldigt bra framförde O Sole Mio. Så var vi framme vid dagens höjdpunkt, ca 1 timme med Elinor Asp. Ett sprakande framträdande fyllt med glädje och musik och som gav stående applåder.
Vi hade även uppvaktning av våra "40-åringar"! Av 12st inbjudna kom 9st vilka erhöll ett inramat flygfota över Ekhammar och en vacker blombukett.
Det bjöds på mat, dryck, kaffe och bakelse. Ett stort tack till Golden Cave som levererade och serverade den goda maten.
Festen började gå mot sitt slut, kvar var endast lite "mingling" och omkring kl 19.00 började lugnet lägga sig över platsen. Tack till er som hjälpte till med återställningen.
Styrelsen TACKAR er alla, för utan er, hade det inte blivit någon fest.