En ny pratstund med styrelsen i november

18 oktober 2023 Nästa gång medlemmarna kan ställa frågor till styrelsen blir på pratstunden mellan klockan 17:30 och 18:00 den 1:a november innan styrelsemötet i styrelselokalen Bjb. st 26. Anslag om pratstunden kommer att hängas upp i trapphusen de kommande veckorna.

Styrelsen förbereder nu ett större antal informationsträffar med anledning av det stundande stambytet. Som det tidigare informerats om, så har styrelsen upphandlat projektledning för stambytets genomförande av HSBs VVS-konsulter. (Obs! entreprenör för själva stambytet ska med hjälp av VVS-konsulterna upphandlas i ett senare skede, inget är klart ännu). Ett antal informationsmöten och materialvalsmöten är därför inplanerade tillsammans med en visningsutställning i föreningen. Information och anslag om mötena kommer snart.

Den 28 oktober ska styrelsen hålla sitt årliga budgetkonferens för att ta fram budget för nästa verksamhetsår. Ett av underlagen för budgen är föreningens långsiktiga (50 år framåt) och kortsiktga underhållsplan som styrelsen även detta år (genom Arbetsutskottet AU-Underhåll) gått genom och reviderat. Efter budgetmötet brukar styrelsen hålla ett stort informationsmöte för medlemmarna (varje år i november). Detta möte är självklart inplanerat även för i år. Datum kommer senare och anslaget läggs upp både här på webbplatsen och hängs upp i trapphusen.

Så, håll utkik, det kommer mer information från styrelsen i närtid. Vi börjar med pratstunden den 1:a november.

Varmt välkomna!