Nyhetsbrev från styrelsen Juni

22 juni 2023 Information från Styrelsemöte 21/6

Hej alla medlemmar! Här kommer information ifrån Styrelsen:

  • 🚗 Grinden vid utfarten på garaget har råkat ut för tekniska problem och kommer hållas öppen i några veckor tills det är åtgärdat. Viktigt är att tänka på att hålla hastigheten nere då det kan komma bilar ifrån gästparkeringen som är svåra att se i tid. Så håll god uppsikt och var varsamma om varandra vid utfarten.
  • 🪞 Och på tal om garaget så kommer vi påbörja sätta upp speglar i garaget som stämman beslutade så vi ytterligare minskar risken för olyckor.
  • ⚡ Vi har fått beviljat och utbetalt elstöd, vi kommer använda dessa för att sänka elavgiften för kommande avi:er, troligtvis under hösten och den exakta summan som vi sänker med behöver räknas ut exakt.
  • 🖌️ När det gäller uppfräschning av loftgångarna (räcken, lister, etc) så kommer vi ta in en extra offert för att jämföra priser och sedan troligtvis påbörja på Uppvinden.
  • 🌐 Hemsidan är uppdaterad och kommer löpande uppdateras, finns önskemål om information som ska finnas tillgänglig, skicka gärna in till oss på styrelsen så kan vi utvärdera hur vi bäst får upp den informationen
  • 🚰 Arbetet med relining pågår fortfarande då vi har beslutat att ta in en utredning för att ge ett jämförbart offertunderlag så vi har bästa läget för att genomföra arbetet.

Sist men inte minst så går vi in i semestertider och styrelsetelefonen tar en paus under hela Juli. Det går utmärkt att kontakta HSB vid behov.