Boendeinitiativ - namninsamling för badstege på solbryggan

12 maj 2022 Hjälp oss samla in namn för en badstege på solbryggan!
Badstege vid brygga

Hej!

Vi har för avsikt att skicka nedanstående brev till Nacka kommun och till Bonava. Ett tiotal grannar i vårt eget hus Tollare strand 1 stödjer redan vårt förslag, och igår på föreningsstämman fick vi in ännu fler namn.

Nu vänder vi oss till alla medlemmar i föreningen och ber att du som stödjer förslaget skickar ett e-post till någon av oss. Vi lägger till ditt namn på en lista som bifogas till vårt brev. Chansen till framgång ökar ju fler som stödjer förslaget. Vi ser fram emot ditt mejl - gärna snabbt!

Vi vill få badbryggan på plats innan sommaren är här på allvar.

Hälsningar Monica Waerndt, Lennart Arvedson och Gun-Lis Angsell


Vill du stötta namninsamlingen?

Skicka ett mejl med ditt namn till någon av nedanstående mejladresser:


Detta är det brev vi ska sända

Till Nacka kommun
Till Bonava

Vi är medlemmar i Brf Tollare strand och bor i husen på kajen Tollare strand 1 - 9. Invid våra hus finns en trevlig brygga som ger oss boende mycket nöje. Där solar många, fikar, umgås och badar. De som använder föreningens bastu svalkar sig gärna genom bad från bryggan, både sommar och vinter.

För att komma upp på bryggan efter badet är man nu hänvisad till det som kallas en räddningsstege. För många både bland äldre och yngre är det svårt att ta sig upp den vägen. Vi är därför mycket angelägna om att bryggan kompletteras med en vanlig badstege. Det skulle förbättra inte bara komfort utan även säkerhet. Vi vill därför uttrycka ett starkt önskemål om att kommunen/Bonava låter installera en sådan.

Ett alternativ är att kommunen/Bonava medger att vi själva bekostar och ombesörjer en sådan installation.

Vänligen
Monica Waerndt, Lennart Arvedson och Gun-Lis Angsell

Listan med namninsamling bifogas