Information brf Tollare strand, november 2020

05 november 2020 Informationsbrev till föreningens medlemmar.
Höstlöv med regndroppar.

Avgiften höjs med 2 procent nästa år

Höjningen för 2021 är enligt vår ekonomiska plan och budget. Den årliga avgiftshöjningen kommer fortsätta att vara ungefär 2 procent om inget annat beslutas.

Få igång porttelefonen

Du kan koppla ditt telefonnummer till porttelefonen. Då kan besökare ringa dig när de vill bli insläppta. Säkerheten i föreningen blir bättre om vi inte lämnar ut vår portkod.

Här på webbplatsen finns instruktioner om hur du får igång porttelefonin. Saknas ditt namn i menyn behöver du skicka in dina uppgifter till Bacex.

Porttelefon

Grus- och snösäsongen är här

Föreningen köper nu in sopkvastar och snöskyfflar till alla entréer och garageinfarter. Så att vi tillsammans kan hjälpas åt att hålla rent. HSB förvaltar övrig snöröjning runt vår fastighet.

Det är viktigt att du sopar bilen ren från snö innan du kör in i garaget, då ingen ränna för smältvatten finns i garagen.

Fönsterputs via HSB

Som boende kan du beställa fönsterputs via HSB städ.

Fönsterputs via HSB

Problem med vitvaror

Trasiga eller felaktiga vitvaror ska felanmälas till Electrolux. Här på vår webb finns ett garantibrev med ett referensnummer som du hänvisar till när du felanmäler.

Om Electrolux anser att det är ett garantifel gör de åtgärden utan kostnad. Är det inte ett garantifel betalar du som är boende för åtgärden.

Felanmälan

Gästlägenhet

Föreningen kan nu med stolthet hyra ut en övernattningslägenhet till boende i Brf Tollare Strand för en billig peng. Perfekt då nära och kära kommer på besök. 

I gästlägenheten finns det sovplatser för upp till femsex personer. Lägenheten hyrs ut för endast 300 kronor per dygn och ligger på entréplan i port 27.

Gästlägenhet

Inga grovsopor i miljörummet tack!

Du får inte lämna grovsopor i våra soprum eller miljörum. Det står nu en säng i ett av våra soprum, och att forsla bort sängen kommer blir en kostnad för oss alla.

Lämna dina grovsopor till Nacka kommuns kretsloppscentral, närmast är den på Boovägen 30, eller till kommunens mobila kretsloppscentral.

Nacka kommuns kretsloppscentraler

Sålda lägenheter

Av de 115 lägenheterna i föreningen är 73 sålda och 42 till salu. Det meddelar styrelsen.

Våra informationskanaler

Den här webbplatsen och tavlorna i entréerna är föreningens främsta informationskanaler. Kika gärna på tavlan i entrén och vår webb regelbundet.

För granngemenskap finns även en facebook-grupp som heter Brf Tollare Strand.

Kontakt

Du hittar kontaktuppgifter här på webben. 

Kontakta styrelsen