Vi byter adress till Tollare strand

11 mars 2021 Den 18 mars 2021 byter vi adress från Tollareslingan 27–35 till Tollare strand 1–9.
Vägskylt med texten Tollare strand 1-9

Adressändringen anmäls av Nacka kommun till Lantmäteriet torsdag 11 mars 2021. Efter det dröjer det ungefär en vecka innan ändringen slår igenom hos Skatteverket. Våra nya adresser gäller därför från den 18 mars. Då skyltas även våra entréer om.

Våra nya adresser blir:

  • Tollare strand 9 (tidigare Tollareslingan 27)
  • Tollare strand 7 (tidigare Tollareslingan 29)
  • Tollare strand 5 (tidigare Tollareslingan 31)
  • Tollare strand 3 (tidigare Tollareslingan 33)
  • Tollare strand 1 (tidigare Tollareslingan 35)

Varför byter vi adress?

Styrelsen har arbetat för att få till adressbytet. Föreningen får en unik adress som vittnar om ett sjönära boende. Vi jämförs inte lika tydligt med övriga bostadsrätter på Tollareslingan och får vår "egen" gata Tollare strand.

Behöver jag som privatperson adressändra?

Nej, adressändringen av fastigheten sköts av Skatteverket och du behöver själv inte göra en adressändring. Men du behöver uppdatera din adress hos de aktörer som inte automatiskt hämtar adressuppgifter från Skatteverket.

Jag har eftersändning av post, kommer den att fungera nu?

Du behöver inte göra en ny eftersändning. Det kommer synas i postsystemet att det är fastigheten som ändrar adress och inte du som privatperson.

Hur blir det med paket och budfirmor?

Postnord, Citymail, Schenker och liknande budföretag hämtar boendes adresser automatiskt via Skatteverket. Styrelsen kommer för säkerhets skull ändå meddela adressändringen till bud- och postföretag.

När du beställer varor bör du använda Tollareslingan 27–35 som leveransadress fram till den 18 mars. Därefter gäller de nya adresserna Tollare strand 1–9.

Behöver jag adressändra om jag har företag eller förening registrerad på min adress?

Ja, har du ett registrerat företag eller en förening med adressen Tollareslingan 27–35 behöver du göra adressändring. Det kostar inget att ändra adressen. Om du behöver göra eftersändning av din företagspost, kontakta styrelsen så betalar föreningen för eftersändningen.

Har du funderingar eller frågor?

Kontakta styrelsen på mejl styrelsen.tollarestrand@gmail.com