Medlemsinformation augusti 2021

24 augusti 2021 Informationsbrev till föreningens medlemmar.
Fotboll på gräs. Bakom syns vatten.

Styrelsens arbete

På föreningens årsstämma 24 maj valdes ny styrelse. Styrelsen har hittills haft två styrelsemöten och vi etablerar nu vårt arbete. Frågor som styrelsen fokuserar på nu under hösten förutom löpande förvaltning är överlämning från HSB, bevakning av bygget av strandpromenaden, elbilsplatser i garagen och träden på kajen.

Kajaker på prov

Föreningen har köpt in två stabila kajaker som kommer kunna bokas av alla medlemmar 4h i taget mot en mindre kostnad. Under en provtid ser vi om och hur hantering och skötsel fungerar. Mer information kommer.

Passagebricka på vift? Spärra den!

Om du tappar bort en passagebricka, eller inte fått alla brickor som tillhör lägenheten vid inflytt - se till att spärra de brickorna. Via tavlan i entrén kan du se alla brickor som hör till din lägenhet och spärra. Har du behov av ny/extra bricka går det att beställa på vår webb.

För dig som boende/Nycklar, passagebrickor, porttelefon

Backen vid Tollare strand 9

Bonava ska laga hålet i sprutbetongen vid vändplanen samt se över vilka träd som riskerar att falla i backen.

Trivselregler och stadgar

Som medlem ska du känna till och följa föreningens stadgar och trivselregler.

Om brf Tollare strand/Stadgar
Om brf Tollare strand/Trivselregler

Installationer och ombyggnation

All nybyggnation och ombyggnation i din lägenhet, på balkong eller terrass och/eller installering som påverkar värme, vatten, avlopp, el eller ventilation ska anmälas till styrelsen och få godkännande innan det utförs. Fråga gärna styrelsen om du är osäker!

Har du redan gjort en ombyggnation? Kontakt oss gärna i efterhand.

För dig som boende/Bygga om, installera, renovera

Barnvagnsrum

Förvara inte cyklar, pulkor eller liknande i barnvagns-/rullstolsrummen. Ställ dessa i eget förråd eller cykelrum.

Här kan du se gemesanmma lokaler och var cykelrum finns

Soprum och miljörum

Följ anvisningarna i våra sop- och miljörum och håll rent. Ställ inte sådant som inte hör inte hemma i miljörummet så som metallrör, porslin, trä eller elektronik. Detta avfall ansvar du för att själv lämna till kommunens kretsloppscentral. Tänk på att inte slänga brandfarligt material i soporna. Förra året uppstod en brand i sophuset på grund av en engångsgrill.

För dig som boende/Gemensamma lokaler/Soprum & miljörum

Vägskyltar på våra hus

Styrelsen har beställt och kommer sätta upp adressskyltar på vår fasader mot Tollareslingan "Tollare strand 9-1". Vi hoppas att detta ska göra att budbilar med flera ska hitta våra portar med porttelefon/portkod enklare och inte köra ner på kajen för leveranser.