Tv & bredband

Föreningen har idag avtal med Telenor för TV-utbud samt Internet. Här nedan kommer lite information om hur du aktivering och support.

Bredband
Lägenheterna i fastigheten är gruppanslutna och för denna anslutning tas en avgift på 125 kr/mån/lägenhet utöver månadsavgiften.

Kontakta kundservice Telenors 020-222 222 för aktivering, frågor eller extra tjänster. Anslutningen har en hastighet på 500/500 Mbit och brukar vanligtvis träda i kraft kort efter samtalet. I abonnemanget ingår även en router som ger möjlighet till IP-telefontjänst från Telenor om man vill ha en hemmatelefon. Kontakta kundservice förr att få denna router.

Själva uttaget för anslutning till internet sitter i regel strax ovanför ytterdörren och måste aktiveras av Telenor för att fungera.

TV och kanalutbud

TV-utbudet (AnalogBas) i fastigheten levereras av Telenor om du har frågor om detta så finns mera information på websidan https://www.telenor.se eller via telefon 020-222 222.

Utbudet levereras i det analoga nätet ("tre hål i väggen"), till vilket du ansluter din TV med en klassisk antennkabel och genomför en kanalsökning. Ingen box behövs för detta.

  • Bredbandsuttag ovanför dörr i lägenheten
    Bredbandsuttag ovanför dörr i lägenheten
  • Trappuppgång, kabel in till lägenhet
    Trappuppgång, kabel in till lägenhet
  • TV-uttag
    TV-uttag