Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vi värnar om din integritet

24 maj 2018 Den 25 maj träder en ny lag om lagring av personuppgifter i kraft, GDPR, som ersätter den tidigare personuppgiftslagen (PUL). Din integritet är viktig för oss.

HSB värnar om skydd för dig som medlem och om din personliga integritet. Vi är transparenta med den information vi har samlat in, hur vi använder den samt även dina rättigheter att kontrollera informationen. 

Vill du veta mer? Din HSB-förening publicerar den personuppgiftspolicy som reglerar den egna verksamheten på hsb.se. Där kan du läsa mer i detalj om hur vi hanterar dina personuppgifter. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss. 

Är du också intresserad av HSBs nationella verksamhet (HSB Riksförbund, HSB Projektpartner, HSB Affärsstöd och HSB Finanstöd) så finns HSBs personuppgiftspolicys publicerade på hsb.se/gdpr. 

På HSB är beredskapen god för att möta de ökade kraven på hantering av personuppgifter. ”Vi är beredda nu”, säger Pernilla Bonde, vd HSB Riksförbund.