Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Mitt HSB

Det är här du registrerar din felanmälan för snabbare hantering, ser dina köer, avier och info om din bostad. Som styrelseledamot kan du bland annat hantera fakturor och få koll på föreningens ekonomi. 

Till Mitt HSB

Felanmälan

Om något är trasigt i din lägenhet eller om du vill få kontakt med en fastighetsskötare för annan hjälp, ska du göra en felanmälan. 

Gör en felanmälan

Förvaltningstjänster

Är din bostadsrättsförening intresserad av våra förvaltningstjänster?

Ja, jag vill veta mer

Kontaktformulär för övriga frågor

Hittar du inte svar på din fråga i Mitt HSB eller bland ”Frågor och svar” till höger på sidan, når du oss enklast genom att skicka in ett ärende via kontaktformuläret.

Till formuläret

Om du hellre vill prata med oss

Ring oss på 010-442 11 00. Under sommarmånaderna juni, juli och augusti har vi öppet måndag - torsdag klockan 08:00-16:00 och fredagar 08:00-15:30.

Övrig kontaktinformation hittar du längst ned på alla sidor.

Teknisk support

Har du problem att logga in i Mitt HSB, glömt ditt lösenord eller har svårigheter att redigera er brf-hemsida? Här listar vi vanliga frågor och tipsar om lösningar.

Läs mer

Kontakt

 


Vi finns nära dig

Vi har lokalkontor i Akalla, Haninge, Jakobsberg, Kungsängen och Märsta.