Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

OBS! Specifikationer saknas på avgiftsavier till boende i föreningar med IMD


2022-09-14
Förbrukningsspecifikation och elpris har fallit bort på avgiftsavierna för oktober-december till boende i föreningar med Individuell mätning och debitering av värme, vatten och/eller el. De belopp som har aviserats är dock korrekta.

Vad behöver jag göra om specifikationen har fallit bort från mina avier?
Eftersom beloppen på avin stämmer kan du betala dina avier som vanligt. Om du önskar ta del av din specifikation, kontaktar du HSB Stockholms Kund- och Medlemsservice, se nedan.

Mitt HSB

Det är här du registrerar din felanmälan för snabbare hantering, ser dina köer, avier och info om din bostad. Som styrelseledamot kan du bland annat hantera fakturor och få koll på föreningens ekonomi. 

Felanmälan

Om något är trasigt i din lägenhet eller om du vill få kontakt med en fastighetsskötare för annan hjälp, ska du göra en felanmälan. 

Förvaltningstjänster

Är din bostadsrättsförening intresserad av våra förvaltningstjänster?

Kontaktformulär för övriga frågor

Hittar du inte svar på din fråga i Mitt HSB eller bland ”Frågor och svar” till höger på sidan, når du oss enklast genom att skicka in ett ärende via kontaktformuläret.

Om du hellre vill prata med oss

Ring oss på 010-442 11 00 på vardagar 8.00–16.30 (torsdagar 8.00-18.00).

Boka ett besök i någon av våra medlemsmottagningar för att få stöd i medlemsfrågor eller bosparande. Detta gör du enklast via vårt kontaktformulär eller genom att ringa oss.

Övrig kontaktinformation hittar du längst ned på alla sidor.

Kontakt

Hitta till HSB Stockholm

Vårt huvudkontor ligger på Fleminggatan 41 i Stockholm. Våra lokalkontor hittar du i Akalla, Haninge, Jakobsberg, Kungsängen och Märsta.