Uttag inre fond

- Dags att kontrollera och ta ut pengar från er inre reparationsfond!

Använd denna länk för att kolla om just er lägenhet har något i sin inre reparationsfond: 

https://mitthsb.hsb.se/mitthsb/min-bostad/bostadsinformation/

Logga in med BankID.

Under sektionen "Ekonomisk Information” finns längst till vänster en del angående Inre fond där avsättning är 0 kr för alla, men saldo kan variera beroende på lägenhet.

Finns det pengar att hämta? Bra. Nästa gång ni gör förbättrande åtgärder i er lägenhet, exempelvis tapetsera om, måla, byta blandare etc så spara kvittot och fyll i blanketten nedan (har ni gjort arbeten nyligen och har kvitto går det också bra). 

Fonden kan användas till all underhåll av lägenheten. Du kan få ut pengar för hantverkarkostnader, materialkostnader (dock inte verktyg - du kan t.ex. få pengar för tapet och färg men inte för en borrmaskin). Det är dock viktigt att du kan redovisa kvitton eller fakturor. För fakturor är det extra viktigt att du kan visa att fakturan faktiskt är betalt! Vi kan inte godkänna uttag ur inre fond om du bara visar upp en faktura. 

Styrelsen godkänner inte uttag från underhållsfonden för annat.

Lägg sedan det påskrivna dokumentet inkl kvitton i brevinkastet hos vicevärden så kommer vicevärd eller styrelseledamot hantera dessa ungefär en gång i månaden.