Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Onsdag
5
juli 2017

Abba allsång

Kulturhjältarna och Brink & Berger presenterar: Populär tradition i Parksnäckan. ABBA-Allsång för åttonde året i rad!

Parksnäckan i stadsträdgården
Uppsala
5 juli 2017 19:30

1977 skrev Björn och Benny bl a: ”Thank you for the music” och ”Take a chance on me”. I sommar 40 år senare får vi alla sjunga med i dessa och många andra sköna och häftiga ABBA-låtar.

Välkomna till en inkluderande kväll där alla är ”stars” både i publiken och på scenen.

I år är Sveriges Radio P4 Uppland med igen med Christer Engqvist som konferencier och som allsångsledare ser vi som vanligt uppsalaprofilen Anna-Karin ”ako” Nytell Oldeberg som varit med alla åtta åren.

Denna sommar gästas även Allsången av sångerskan och låtskrivaren Ida Wiklund. Ida är upplänningen som under senaste året varit utmanare på svensktoppen och artist hos Lotta på Liseberg. Hennes singel ”Mellan dröm och verklighet” har roterat fantastiska 24 veckor på P4 och peakade som A-rotation under 8 veckor. Hon är nu aktuell med hennes nya singel "Ge mig luft & ge mig vingar".

Bandet MANTIX, som garanterat kommer svänga, består av Ulf Holmberg, Arvid Nerdal, Kjell Haraldsson, Göran Holmberg och Putte Saavedra. Allsångskör är Akodemiska kören.

Missa inte denna sommar-happening då du får sjunga dig hes i ABBAfavoriterna!!

Insläpp 18.15. 
Konsertstart 19.30.

Boka din HSB-biljett här! OBS! Anmälan öppnar två veckor innan evenemanget.