Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Onsdag
16
augusti 2017

Elvis i Parksnäckan med Doug Seeger

För 15:e året på raken! Elvis i Parksnäckan! Elvis Presley 40th Anniversary (1977-2017)

Parksnäckan
Uppsala
16 augusti 2017 19:00

Det är det 15:e året som vi hyllar Elvis i Parksnäckan och det sker på exakt det datum som Kungen alltför tidigt gick bort.

Detta speciella år innebär 3 fantastiska nyheter:


1. Entrépriset är löjligt låga 100 kr. Stort tack och bock till kvällens huvudvärd Attendo Uppsala som med sitt stöd möjliggör ett lågt biljettpris.

2. Hela bandet är på plats! Kvartetten utökas med Andreas Hellkvist på Hammondorgel, Nicke Widén på Pedal steel guitar, dobro, banjo samt Arvid Nerdal på piano.

3. Årets gästartist är ingen mindre än Doug Seegers som är aktuell med en hyllningsplatta till Hank Williams. Eftersom Hank också var Elvis stora idol gör Doug och bandet en djupdykning i de Williams-låtar som Elvis spelade in.

Elvis i Parksnäckan leds som vanligt av Elvisentusiasten Kent Wennman. Kent har också haft egna radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och brukar kallas Uppsalas största Elviskännare. Det blir som vanligt musik från Elvis 3 decennier och en uppfriskande blandning av stora hits och obskyra doldisar. En helkväll med svängiga och energiska låtar framförda med passion och kärlek, kryddad med en och annan anekdot.

Insläpp 17.45.  
Konsertstart 19.00.

Boka din HSB-biljett här! OBS! Anmälan öppnar två veckor innan evenemanget.