Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Onsdag
28
juni 2017

Medlemsexklusiv kväll med Janne Schaffer

Den 28/6 kör vi för fjärde året i rad en alldeles egen konsertkväll bara för HSB Uppsala-medlemmar. Denna gång gästar Janne Schaffer med band och framför musik av Abba, Ted Gärdestad och Electric Banana Band.

Parksnäckan i Stadsträdgården
Uppsala
28 juni 2017 19:30

Janne Schaffer har ett minst sagt gediget artistrenommé då han jobbat med: Abba, Ted Gärdestad, Bob Marley, Electric Banana Band och många, många fler.

Kvällen den 28/6 kommer att bli en musikalisk odyssé genom Janne Schaffers liv som artist med låtar som Satellit, Waterloo, Min piraya maja och otaligt många andra hits. Till sin hjälp på scen har Janne den fantastiske sångaren Johan Boding, på klaviatur Peter Ljung, på gitarr Barbro Lindkvist, på bas Tobias Gabrielson och på trummor Mårgan Höglund.

Som medlem i HSB Uppsala har du möjlighet att boka 4 biljetter, så passa på att ta med familj och vänner!

Insläpp: 18:15
Konsertstart: 19:30
Plats: Parksnäckan i Stadsträdgården.

Gå till biljettbokning!