Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Torsdag
20
juli 2017

Lisa Miskovsky

Är det någon artist som inte behöver någon vidare presentation så är det väl egentligen Lisa Miskovsky. Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och som en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare.

Parksnäckan i stadsträdgården
Uppsala
20 juli 2017 19:30

Lisa har sålt guld och platinaskivor, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och vunnit två Grammis. Senaste plattan "Umeå" släpptes hösten 2013.

Lisa har senaste tiden valt att spela mer avskalat. Hon har letat efter ett intimare uttryck där publiken tillåts komma närmare, eller kanske mer där Lisa kommer närmare publiken. 20 juli besöker hon Parksnäckan för första gången. Med sig har hon sina tajta och samspelta musiker Pelle Ekerstam, gitarr och Kalle Lundin, klaviatur.

Insläpp 18.15. 
Konsertstart 19.30.

Boka din HSB-biljett här! OBS! Anmälan öppnar två veckor innan evenemanget.