Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning i Karlstad och övriga Värmland

HSB Värmland erbjuder fastighetsförvaltning i Karlstad och övriga Värmland - en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid.
mainimage

Vi är på plats där det behövs - när det behövs

HSB Värmlands fastighetsförvaltning finns alltid nära och det spelar ingen roll om ni är medlemmar eller inte. HSB Värmland har en kompetens som är unik i Sverige. Vårt erbjudande till brf sträcker sig från energitjänster till ekonomisk förvaltning, fastighetsservice och utemiljö. Vi är på plats där det behövs, när det behövs.

Hållbara bostadsrättsföreningar med trygg ekonomi

Vi hjälper er att skapa hemlängtan till ert boende. Med utgångspunkt i er underhållsplan, era nyckeltal, er energideklaration med mera, hjälper vi er att utveckla och driva långsiktigt hållbara bostadsrättsföreningar med en trygg ekonomi.

Genom inhämtad kunskap från den dagliga skötseln gör vi analyser som hjälper er att planera och genomföra underhåll och investeringar som får era
fastigheter att växa i värde. Värdet kan mätas på många sätt, i pengar förstås, men också i komfort, livskvalitet och vetskapen om att ens boende inte lämnar för stort avtryck på vår miljö.

Projektledning

Planerar ni att i er bostadsrättsförening göra ett stambyte eller relining, ombyggnation, tillbyggnation eller en större fasadrenovering eller balkongrenovering? Kontakta HSB Värmlands projektledare inom bygg!

Flexibla avtal

Vi vet av erfarenhet att behov och önskemål ändras över tid. Därför behöver ni aldrig säga upp ett avtal hos oss för att få till en förändring. Vi har flexibla avtal som går att omförhandla under kontraktstiden.

I Värmland erbjuder vi fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i hela 12 kommuner: Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Munkfors, Hagfors, Grums, Säffle, Arvika, Årjäng, Sunne och Torsby.

Hur kan vi hjälpa er?

Fastighetsförvaltare

Din trygghet i styrelsearbetet

Stambyte

Vi hjälper er - från utredning till besiktning

Fastighetsservice

Trygga lösningar för din brf

Energitjänster

Smart både för miljön och plånboken

Fastighetsförvaltning

Här får du en överblick över alla våra förvaltningstjänster!

Fastighetsskötsel

Trygg fastighetsskötsel varje dag året om

Ekonomisk förvaltning

Få full koll på papper, pengar och underhåll

Kontakt- och offertförfrågan

Boka ett möte eller be om en offert.